Már elérhetőek az új kedvezményes tarifacsomagjaink!

Már elérhetőek az új kedvezményes tarifacsomagjaink!

Az alábbi linkeken megtalálja az új díjakat, és a tarifaváltáshoz szükséges dokumentumot. Kérjük, ezt töltse le, és csupán a hívószám(ok) és igényelt tarifa/tarifák adatait beírva, aláírva küldje el ügyfélszolgálatunkra: info@mediphone.hu
Kérjük, a többi adatot ne töltse ki, azt majd kollégáink megteszik!

A beküldött igényt kollégáink rövidesen visszaigazolják, és az azt követő számlázási időszakban már az új csomagokat használhatja.

Szeptembertől kedvezményes készülékvásárlási lehetőségeket is nyújtunk részlefizetéssel. Ennek részleteiről külön hírlevelet küldünk ki.

Néhány információ az új tarifacsomagokhoz:

  • Megújult tarifáinkhoz már 30 napos adatbővítő csomagokat is választhat. Így már nincsen szükség a csomag fel-le váltására, és ezek 100%-ban leforgalmazhatóak az EU-ban.
  • Ahogy már korábban jeleztük, a 70 GB-os internet csomagok már nem vásárolhatók az új hangalapú tarifákhoz, mobiladat kártyákhoz azonban még elérhető marad.
  • Pöttöm tarifáinkat nem újítottuk meg, mert az új percdíjas csomagok használattal együtt gyakorlatilag olcsóbbak annál.

Tájékoztatás ÁSZF változásról
A MediPhone megújulása a végéhez közeledik. Az új, kedvező tarifacsomagok bevezetésével egyidőben az ÁSZF-ünk is frissítésre került. Annak érdekében, hogy a jövőben könnyebb legyen ügyfeleinknek a kedvezményes szolgáltatások közül választani, vagy azokat igénybe venni, az ÁSZF szerkezetét módosítottuk, a tartalom meghagyásával. Így létrejött egy ÁSZF törzsszöveg az általános feltételekkel – amely önmagában csak egy kötelezettségek nélküli Tagsági viszonyt ír le -, és a közvetített mobiltelefon szolgáltatásra vonatkozó elemek egy ÁSZF mellékletbe kerültek át, amely a Felhasználói viszonyokat szabályozza. A módosítással természetesen hatályban marad az Ön Felhasználói szerződése.

Az ÁSZF függelékébe bekerült egy részletes MediPhone Klub Díjszabás is, amelyben megtalálja a külföldi forgalmazások díjait, és a speciálisabb mobiltelefon felhasználás díjait.

Üdvözlettel:
A MediPhone csapata