TELEKOMMUNIKÁCIÓ

A MediPhone 2011-ben, a Magyar Telekom stratégiai partnereként hozta létre exkluzív, jelentős kedvezményeket nyújtó egészségügyi hívócsoportját, amelynek tagjai a pecsétszámmal vagy EEKH számmal rendelkező egészségügyi dolgozók, valamint azok közeli hozzátartozói és munkatársai lehetnek. Jelenleg több mint 8000 cég és magánszemély ügyfelünk használja elégedetten telekommunikációs szolgáltatásainkat.

Kényelmi szolgáltatásunkon, a személyes jelszóval működő, telefonos, de mindig élőhangos ügyfélszolgálatunkon keresztül minden ügyet gyorsan és hatékonyan tudnak ügyfeleink intézni, legyen szó akár mobilelőfizetésről, akár új készülék vásárlásról vagy meglévő szerződés módosításáról. Az alábbiakban részletesen is olvashat szolgáltatásainkról.Összekötjük
családjával
és a
szakmával

EGYEDÜLÁLLÓ TARIFÁK – az egészségügyben dolgozók igényeire szabva

Korlátlan belföldi beszélgetés, korlátlan sms, mobilinternettel már bruttó 5.310 Ft-tól. Percdíjak már bruttó 5 Ft-tól. Lebeszélhető havidíjak, egymás közti ingyenesség.


HÍVÓSZÁMOK BEHOZÁSA

A meglévő hívószámok díjmentesen behozhatók a csoportba, bármely szolgáltatótól. Egy ügyfél több számot is behozhat vagy igényelhet, hogy közvetlen munkatársai és családtagjai is részesüljenek a kedvezményekből. Hívószámonként eltérő tarifa is választható.

CÉGEKNEK ÉS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Szerződést köthet cégként és magánszemélyként is, vagy akár egyszerre mindkettőt.


5G LEFEDETTSÉG

Ez valódi szélessáv! A Magyar Telekom hálózatán 5G-s hozzáférést biztosítunk.


VIP ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hívása fontos számunkra, ezért nem kell géphangot hallgatnia, és bonyolult menürendszeren keresztül bolyongania. A MediPhone Szolgáltatóház élőhangos call centerén keresztül minden ügyet elintézhet személyes megjelenés és sorbanállás nélkül. Akár néhány percen belül aktiváljuk az igényelt szolgáltatást. És természetesen szívesen látjuk személyesen is az érdeklődőket ügyfélszolgálati irodánkban.

ÉRDEKLŐDÖM, TÁJÉKOZTATÁST KÉREK!

Kérjük, adja meg elérhetőségeit, és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.
Az adatok megadása nem jelent elköteleződést az Ön számára, csak az érdeklődés jelzésére szolgál.
Adatkezelési tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Az itt található dokumentumok többségének letöltéséhez jelszóra van szükség, amelyet ügyfeleink számára e-mailben megküldtünk. Amennyiben nem ismeri a jelszót vagy még nem ügyfelünk, de érdekli szolgáltatásunk, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.