Jelentős készülék árcsökkenés


2022 január 27.

Ön a Mediphone tagjaként 2022. januárjától egy új, lényegesen kedvezőbb árú készülékvásárlási konstrukciót vehet igénybe!

Az új finanszírozási feltételek miatt a részletre vásárolt készülékek ára akár
30.000 – 40.000 Ft-tal is csökken.

A 18 és 24 hónapra növelt részletfizetéssel a fizetendő havi részletek összege is csökken.

Részletekért keresse ügyfélszolgálatunkat!


Hangposta szolgáltatás kivezetés

Ezúton tájékoztatjuk arról, hogy a Hangposta szolgáltatás értékesítését megszüntetjük. (A Hangposta szolgáltatást a Mobiltelefon szolgáltatók sorra megszűntetik – tavaly a Vodafone, január 1-től a Telekom). Ez azt jelenti, hogy már nem igényelhető a szolgáltatás újonnan, és kikapcsolás esetén már nem kapcsolható be újra. Ugyanakkor akinek eddig aktív volt a szolgáltatást, annak az még továbbra is elérhető.

A kivezetés okai: A szolgáltatást ma már ténylegesen nagyon kevesen használják. A funkciót már kiváltották újabb szolgáltatások, amik olcsóbbak és hatékonyabbak, pl. a hívástartás, a hívásvárakoztatás, és a nem fogadott hívásokról történő SMS értesítés. A hívástartás és hívásvárakoztatás funkciókat a telefonján mindenki be tudja beállítani. A nem fogadott hívásokról való sms értesítést ügyfélszolgálatunk tudja bekapcsolni.


Tájékoztatjuk, hogy Cégünk székhelye megváltozott. Az új székhelyet az ÁSZF-ben átvezetjük, emiatt az módosításra kerül. A változás az Ön Felhasználói szerződését semmilyen módon nem befolyásolja, az ügyintézési- és ügyfélszolgálati elérhetőségek, valamint a postacímünk nem változik.