TELEKOMMUNIKÁCIÓS GYIK

1Mi az a MediPhone Klub?
Egy kifejezetten orvosokat, gyógyszerészeket, egészségügyi szakdolgozókat és egészségügyi szakos egyetemi/főiskolai hallgatókat összefogó szakmai közösség, amelynek tagjai felé a Klub szakmai lehetőségeket ismertethet, és kedvezményes szolgáltatásokat kínál.
2Kihez fordulhatok a kérdéseimmel?
A MediPhone Klub saját ügyfélszolgálattal rendelkezik, ahol kollégáink személyesen segítenek az érdeklődőknek, és minden ügy elintézhető otthonról vagy akár a rendelőből is. (Szerződéssel kapcsolatos ügyintézés, pl. szerződéskötés, szerződést érintő módosítások, szolgáltatásokkal és számlákkal kapcsolatos információk, készülék és eszköz vásárlás, szolgáltatások megrendelése, stb).
3Mit kell tennem, ha be szeretnék lépni?
A weboldalon érdemes kitölteni az Érdeklődöm, visszahívást kérek! űrlapot. Ezt követően kollégáink megkeresik Önt a szerződéskötés ügyében. De jelentkezhet ügyfélszolgálati telefonszámunkon is, ha az úgy kényelmesebb: +36 30 298 1888
4Ki lehet tag?
Minden orvos, gyógyszerész vagy egészségügyi- szakdolgozó, illetve hallgató jogosult a belépésre.
5Milyen eszközöket és készülékeket vásárolhatok kedvezményesen?
A kedvezményes készülékek árlistája gyakran változik, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!
6Milyen feltételekkel vehető igénybe a Tagoknak járó mobiltelefon tarifacsomag?
Minden Tag igénybe veheti a szolgáltatást, és behozhat meglévő hívószámokat, vagy újakat is vásárolhat. A MediPhone-os előfizetések kapcsán minden ügyintézésre csak a MediPhone Klub saját ügyfélszolgálatán van lehetőség.